Despre noi

portofoliu 1
0 +
ani de experienta

We dream BIG!

Suntem o companie romaneasca si avem 5 ani de experienta in realizarea de mobilier pe comanda, atat in proiecte business to business, cat si proiect business to consumer.

Misiunea noastra

Partenerul potrivit, la momentul si locul potrivit, intr-un proiect de mare importanta din viata ta!

“Made-to-measure” este un concept care suna sofisticat, de care oamenii se tem din cauza ca ar fi un serviciu premium. Nu zicem ca nu este asa, ba dimpotriva, o mobila made-to-measure se apropie de perfectiune, la fel cum un costum realizat dupa acest principiu cade perfect pe formele celui care il poarta.

Ne dorim ca cei care ne trec pragul sa se simta confortabil, sa primeasca toate informatiile de care au nevoie si sa aiba incredere in noi, pentru ca drumul pe care il vom parcurge impreuna este unul in care ai nevoie de un specialist, de cineva care sa ofere consultanta, suport, transparenta, design si cel mai bun raport calitate-pret.

Stefan Draghici

– Fondator DSP design

Profesionalism

Credem in filosofia lucrului bine facut si oferim clientilor nostri garantia ca proiectul lor este pe mainile unor profesionisti.

Fiecare membru al echipei noastre este o rotita care face ca un intreg sistem sa functioneze cat mai bine, astfel incat proiectele noastre sa fie impecabile, iar clientii multumiti de rezultatul final.

Calitate

Calitatea DSP design inseamna calitatea materialelor, a vopselurilor folosite, a finisajelor, dar si calitatea oamenilor pe care i-am ales pentru a face parte din echipa noastra.

Nu exista profesionalism fara calitate si nici calitate fara profesionalism, iar intreaga noastra activitate are la baza acest principiu.

Respect

Respect – fata de traditie, fata de frumos, fata de voi si fata de noi insine.

Imaginea noastra se formeaza in fiecare spatiu pe care l-am mobilat, dupa ce noi am iesit din camera respectiva, si, cum ne dorim ca aceasta imagine sa ramana impecabila, ne straduim ca toate proiectele noastre sa fie impecabile.

Ne-am inspirat de la cei mai buni, am invatat si am promis ca vom pastra mereu cele mai inalte standarde de calitate si design.